info, perličky, postřehy z pořadatelských řad

den po dni aneb jak jsme to viděli my...

20. 7. 2008 17:53
Rubrika: ActIv8

Tož tak :)

Co bych Vám povídal, bylo to náročné ale hned v úvodu můžu říct že to fakt stálo za to. No vážně a není to jen o výhodách (či spíše o nevýhodách :)) ale hlavně kvůli tomuhle pocitu který vás zalije hned jak dojedete domů a víte, že někdo měl radost, že jste někomu pomohli, že jsete nebyli zbyteční, že jste mohli sloužit, že se vám nic nestalo a že právě teď máte absolutní právo zalehneout do vany a pak rychle do postele kde si necháte snít o všech prožitkách... přál bych to zažít každému.

tož ale... název jsem dal... den po dni aneb jak jsem to viděli my... abych pravdu řekl, nejsem dobrý kronikář, ani písař, je to spíše takový pokus, zda li se to chytí... mohou sem přispívat všichni, kteří jsou v tomto společenství pořadatelů. Jen pro informaci, nás pořadatelů, kteří jsme se starali o vaši bezpečnost, informovanost, organizovanost o kontakt s vámi účastníky, o příjemné i nepříjemné ohlašování, napomínání, navigování, hlídání a kdo ví o co ještě byla zhruba celá stovka. Ti všichni sem mohou přispět názorem, nápadm, postřehem, zápisem... tak uvidíme :)

 

Pro dnešek Vám to bude muset stačit... oči se mi mhouří a věřte, že celou cestu vlakem jsme všichni spali jak koťata :)

PS: Jdu v tom pokračovat...

 

Zobrazeno 898×

Komentáře

majkiii

Pořadatelé, byli jste fakt skvělý!!! Bez vašich praporků a vest by to nebylo ono ;-)

Scary

hej hou :) ja sem od placu, řekl bych to ták tolik zažitků co sem měl v těch 5 dnech bude těžké znovu převyprávět... práce za prací doprovázena přímým kontaktem s lidičkama a programem hlavního pódia stála za to ... i jednoduše náš tým fungoval jako velká seznamka :) za to sem rád ... opravdu i když sme měli výhody ubytování "sprchy" - ehm použil sem ji jednou ,ostatní dny sem únavou padl a už sem se nezvedl ... obědů a nevím co ještě. taky sme si za to vybrali svoje 30 hodin beze spánku a to sem to měl myslim eště dobré - při službě v kapličce asi od půl 3 do 3 jsem si džel oči prstama a to doslova ... ae jedno nám vy šeci ostatní můžete závidět a to poslédní zavěrečnou akci všech pořadatelů ty všechny pocity po dlouhé noci + radost z úspěšné práce + smutek z konce a přitom najednou takový příval energie moooc asi v tom něco bylo :) velice se mi tato akce líbila ...
p.s nenudil sem se opravdu ne

georgeino

tož já tu zde také něco napísám : mám mnoho zážítků které by se dali použít ale to bychom tu byli ještě rok atak řeknu jen několik.Jako pořadatel jsem měl na práci dopravu =))) to znaméná co nejvíc lidí dostat bezpečně na velehrad a po dobu jejich pobytu hllýdat aby byli co nejmenší ztráty účastníků .Největší zápřah byl vy čtvrtek kdy byl ten největší mega velký počet účastníků až sem v poli nestíhasl zdravit.Těch děvět hoidn strávených v poli to byl zážitek obrovský sice jsem byl zmoklý aža až ale stále jsem byl šťastný že vidím tolik veselých lidiček jednou za čas ( občas i za půl hodiny) člověk by neřekl že se i na cestě seznámí z tolika lidmi a že si ho potom zapamatují na tolik že když je potkáte v davu jen matně su vzpomenete odkud je znáte=))))))))))))))) fakt z toho to setkání mám silné zážitky a díky že jsem vás mohl potkat a strávit tak skvělé chvíle s vámi ==========))))))))))))určitě se nevidíme na posled =))))

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz